уторак, 17.јул 2018
Насловна / Догађаји / Новогодишњи поклони за децу села Каменица

Новогодишњи поклони за децу села Каменица

Представници општина Жабаљ, Палилула, Чукарице.. обрадовали су новогодишњим пакетићима и другим вредним поклонима децу у села Каменица код Сочанице.

Захваљујући пријатељству и дугогодишњој сарадњи, коју је успоставио Мијодраг Радовановић из овог села, са општинама у централној Србији, неколико година уназад, код цркве која је у изградњи, за празнике се деле поклони и награђују најбољи ђаци студенти.

Мештанин, Радовановић је најпре честитаo предстојеће празнике својим рођацима и пријатељима, а затим је поздравио госте, дародавце, из братских и пријатељских општина.

Речи захвалности упутили су, у име општине Лепосавић, члан Привременог органа општине Лепосавић Радош Михајловић и добитница лап-топ рачунара, студент Анђелија Павловић.

У име општине Палилула поклоне је уручио Раша Дангубић. Он је посебно нагласио да Србија неће и не сме да заборави свој народ на Косову и Метохији. Овакав вид сарадње биће настављен и у будуће. Донатори ће обезбедити средства да се радови на цркви Свете Јелене и Константина у селу Каменица приведу крају. Најављена је и подела пакетића деци и за Српску Нову годину.

Погледајте и ову вест

leposavic najlepse dvoriste

Награде за најлепше двориште у урбаним и сеоским срединама

Са циљем да се скрене пажња на бројне еколошке проблеме и потребу очувања животне средине, …