nedelja, 12.jul 2020
Naslovna / Događaji / 17. Festival domaćeg filma u Leposaviću
Festival domaćeg filma u Leposaviću

17. Festival domaćeg filma u Leposaviću

Tradiocionalni, 17. po redu Festival domaćeg filma u Leposaviću pružiće priliku ljubiteljima sedme umetnosti sa severa Kosova da, u narednih pet dana, uživaju u najnovijim ostvarenjima domaće kinematografije.

Čast da večeras u 20 časova otvori ovu kulturnu manifestaciju pripala je poznatom glumcu Tihomiru Staniću koji će zajedno sa producentom Marijom Bereta uživati u filmskom ostvarenju „Delirijum tremens“.

Drugog dana na programu je projekcija filma „Reži“ a gošća će biti glumica Kristina Jovanović, dok će 3. novembra biti prikazan film „Šavovi“. Na bioskopskom platnu Doma kulture u Leposaviću biće prikazan i film “Ajvar”, dok će se zavese na ovogodišnjem festivalu spustiti nakon projekcije filma “Ekipa”.

Prikazivanje filmova u bioskopskoj sali Doma kulture „Sava Dečanac“ zakazano je za 20 časova, a posetiocima je i ove godine omogućeno da u najnovijim filmskim ostvarenjima uživaju sasvim besplatno.

Organizator ovog festivala je Centar za kulturu „Sava Dečanac“ iz Leposavića pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Vlade Republike Srbije.

Pogledajte i ovu vest

Rekonstrukcija Rudarske ulice u Leposaviću

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić, u pratnji svojih saradnika, obišao je danas radove na rekonstrukciji …