petak, 18.oktobar 2019
Naslovna / Događaji / Božićna čestitka predsednika opštine Leposavić, gospodina Zorana Todića

Božićna čestitka predsednika opštine Leposavić, gospodina Zorana Todića

Svim pravoslavnim vernicima,  a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji, upućujem čestitike povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića.

Praznični dani nas oplemenjuju i ispunjavaju posebnim osećanjima, vraćaju nas veri, poreklu, tradiciji. Želim da dan posvećen Hristovom rođenju provedete u zdravlju, miru i duhovnom blagostanju sa svojim porodicama i prijateljima.

Sam praznik nas uvek podseća na važnost porodice, ali i na negovanje tradicije i međusobnog razumevanja. Neka nas vera u Boga i božićni dani pred nama ujedine više nego ikada i daju nam snage da složno i dostojanstveno nastavimo putem naših predaka, da sačuvamo svoje korene, veru, tradiciju i naša vekovna ognjišta na Kosovu i Metohiji.

Neka nas ovaj dan podstakne da osnažimo temelje pravih moralnih vrednosti, da činimo i verujemo u dobro, da praštamo, da pokažemo brigu za bližnje i sve one kojima je pomoć potrebna. Želim da radost ovog praznika podelite sa svojim najbližima u istinskoj slozi i ljubavi uz radostan pozdrav!

Mir Božiji – Hristos se rodi!

Pogledajte i ovu vest

Novi konkurs za dodelu stanova u zakup na određeno vreme

Opština Leposavić, dana 01.10.2019. godine, raspisuje: K O N K U R S ZA DODELU …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *