sreda, 21.oktobar 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Obaveštenje

Obaveštenje

Povodom  Dana opštine Leposavić 20. oktobra, opština Leposavić novčanim nagradama nagrađuje majke sa četvoro i više dece za decu koja su rođena u periodu od 20.10.2019.godine do isteka roka za podnošenje dokumenata vezano za ovaj poziv, đake generacije osnovnih i srednjih škola i studente završnih  godina osnovnih studija koji imaju prosečnu ocenu 9,00 i više.Student koji se prijavljuje za nagradu treba da dostavi kopiju lične karte , uverenje sa fakulteta o prosečnoj oceni svih položenih ispita, uverenje sa fakulteta da je redovan student i da nije obnavljao godinu. Dokumenta  dostaviti Odeljenju za društvene delatnosti, soba broj 21 u zgradi opštine Leposavić.

Povodom  Dana opštine Leposavić 20. oktobra, opština Leposavić dodeljuje Oktobarsku nagradu kao i priznanja pravnim licima, nevladinim i humanitarnim organizacijama, udruženjima , kao i pojedincima.Oktobarska nagrada kao poseban vid javnog priznanja dodeljuje se pravnim licima ili pojedincima za naročito visoke i značajne rezultate u radu u pojedinim oblastima ili za naročito isticanje u progresivnim inicijativama i drugim aktivnostima, humanitarnim postupcima,kao i za životno delo. Priznanja se dodeljuju pravnim licima, nevladinim i humanitarnim organizacijama, udruženjima ili pojedincima koji su na poseban način pomogli razvoju i afirmaciji opštine Leposavić.

Inicijativu i predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada mogu dati pravna lica sa sedištem na teritoriji opštine Leposavić kao i grupe od najmanje 30 građana koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Leposavić.

  Rok za podnošenje dokumenata je  05.10.2020.godine.

Pogledajte i ovu vest

Opština Leposavić: značajno poboljšanje uslova života na selu

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić, direktor Kancelarije za pitanja zajednica Ivan Milojević i načelnik Kosovskomitrovačkog …