subota, 11.jul 2020
Naslovna / Događaji / Obaveštenje o dodeli nagrada i priznanja povodom Dana opštine

Obaveštenje o dodeli nagrada i priznanja povodom Dana opštine

Povodom  Dana opštine Leposavić 20. oktobra, opština Leposavić novčanim nagradama nagrađuje majke sa četvoro i više dece za decu koja su rođena u periodu od 20.10.2018.godine do isteka roka za podnošenje dokumenata vezano za ovaj poziv, đake generacije osnovnih i srednjih škola i studente završnih  godina osnovnih studija koji imaju prosečnu ocenu 9,00 i više.

Student koji se prijavljuje za nagradu treba da dostavi kopiju lične karte , uverenje sa fakulteta o prosečnoj oceni svih položenih ispita, uverenje sa fakulteta da je redovan student i da nije obnavljao godinu. Dokumenta  dostaviti Odeljenju za društvene delatnosti, soba broj 21 u zgradi opštine Leposavić.

Povodom  Dana opštine Leposavić 20. oktobra, opština Leposavić dodeljuje Oktobarsku nagradu kao i priznanja pravnim licima, nevladinim i humanitarnim organizacijama, udruženjima , kao i pojedincima.

Oktobarska nagrada kao poseban vid javnog priznanja dodeljuje se pravnim licima ili pojedincima za naročito visoke i značajne rezultate u radu u pojedinim oblastima ili za naročito isticanje u progresivnim inicijativama i drugim aktivnostima, humanitarnim postupcima,kao i za životno delo.

Priznanja se dodeljuju pravnim licima, nevladinim i humanitarnim organizacijama, udruženjima ili pojedincima koji su na poseban način pomogli razvoju i afirmaciji opštine Leposavić.

Inicijativu i predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada mogu dati pravna lica sa sedištem na teritoriji opštine Leposavić kao i grupe od najmanje 30 građana koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Leposavić.

Predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada možete poslati na OVOM LINKU >>>

Rok za podnošenje dokumenata je  08.10.2019.godine.

Pogledajte i ovu vest

Rekonstrukcija Rudarske ulice u Leposaviću

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić, u pratnji svojih saradnika, obišao je danas radove na rekonstrukciji …