ponedeljak, 6.jul 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Opštinsko rukovodstvo posetilo Udruženje penzionera Leposavić

Opštinsko rukovodstvo posetilo Udruženje penzionera Leposavić

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić i opštinsko rukovodstvo posetili su danas Udruženje penzionera Leposavić i tom prilikom razgovarali sa članovima Udruženja o problemima sa kojima se svakodnevno susreću.

Da lokalna samouprava, u saradnji sa državom Srbijom zaista pokazuje brigu i razumevanje za svakog svog stanovnika, a posebno za najstariju kategoriju stanovništva govori činjenica da je položaj penzionera iz dana u dan sve bolji, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj i socijalnoj politici koju vodi prdsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić. U prilog toj činjenici govori i posebna briga koja je pokazana u vreme pandemije virusa korona o starijoj populaciji.

Predsednik Todić istakao je da rukovodstvo opštine, na čelu sa njim, pokazuje posebno poštovanje i brigu za stariju populaciju u opštini Leposavić. Svojom posvećenošću u prethodnim decenijama, provodeći svoj životni i radni vek na teritoriji naše opštine, dali su svoj doprinos u razvoju i napretku naše opštine. Svakodnevna pomoć koja je pružana penzionerima i starijoj kategoriji stanovništva uopšte, pokazatelj je da država brine o njima i da ceni sve što su učinili. Potrebno je sada pokazati da su odgovorni, vredni poštovanja, a to najbolje tako što će pokazati brigu o potomcima, o mladima i o deci da svi zajedno radimo i stvaramo za našu decu. A to je najbolje kroz podršku koju treba pružiti listi koja u prvi plan i ističe potrebe naše dece , a to je izborna lista „Aleksandar Vučić-Za našu decu“.

U razgovoru sa čelnicima opštine, penzioneri su izrazili zahvalnost na nesebičnoj pomoći i podršci koju im pruža lokalna samouprava u saradnji sa državnim vrhom Republike Srbije. Istakli su da je sada više nego ikad potrebno da pokažu slogu i jedinstvo, zahvalnost i podršku politici koju vodi predsednik Republike, Aleksandar Vučić.

Na kraju je zaključeno da će to jedinstvo najbolje dokazati masovnom izlaznošću sa svojom decom i unucima 21. juna i doprineti ubedljivoj pobedi Srpske napredne stranke.

 

Pogledajte i ovu vest

Todić i Jović obišli radove na asfaltiranju puta u selu Jošanica

U okviru današnje posete opštini Leposavić, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Damjan Jović, …