petak, 21.februar 2020
Naslovna / Politika / Predsednik opštine Zoran Todić obišao šest porodica u Beluću

Predsednik opštine Zoran Todić obišao šest porodica u Beluću

Rukovodstvo opštine Leposavić, na čelu sa predsednikom Privremenog organa, Zoranom Todićem obišlo je danas šest porodičnih domaćinstava u selu Beluće, koja se pretežno bave poljoprivredom i stočarstvom, obezbeđujući na taj način egzistenciju svojim porodicama. Predsednik Todić sa saradnicima imao je priliku da sagleda uslove u kojima seoska domaćinstva opstaju, kao i da čuje koje su to potrebe i problemi sa kojima se svakodnevno suočavaju, a u čijem rešavanju lokalna samouprava može pomoći, sa ciljem da život na selu bude lakši i bolji.

Tim povodom, opštinska delegacija obišla je porodice Aleksandra Ackovića,Milije Stefanovića,Miljana Radosavljevića , Srećka Boškovića,Petrović Bojana i Hranislava Stojkovića .Predsednik Todić sa saradnicima imao je priliku da sagleda uslove u kojima ova domaćinstva opstaju, kao i da čuje koje su to potrebe i problemi sa kojima se svakodnevno suočavaju, a u čijem rešavanju lokalna samouprava može pomoći, sa ciljem da život u ovim porodicama bude lakši i bolji.

Pogledajte i ovu vest

Predsednik Zoran Todić primio građane na razgovor

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić, Zoran Todić je  i danas 13.02.2020.godine  u okviru redovnih aktivnosti …