subota, 26.septembar 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Predsednik Zoran Todić čestitao Dan rudara

Predsednik Zoran Todić čestitao Dan rudara

U ime opštine Leposavić i svoje ime, svim rudarima i zaposlenima u Rudarsko-metalurško-hemijskom kombinatu “Trepča” kao i svim rudarima u Republici Srbiji, čestitam Dan rudara.

Živeći na prostoru Kosova i Metohije, gde smo stalno suočeni sa brojnim iskušenjima i izazovima, svesni činjenice da časno i predano obavljate jedan od najtežih i najodgovornijih poslova, ovim putem želim da iskažem duboko poštovanje i zahvalnost za sav trud koji godinama ulažete da održite RMHK “Trepču”, koja je nesumnjivo jedan od najznačajnijih nosilaca privrednog i svakog drugog razvoja Kosova i Metohije, ali i čitave države Srbije.

Uveren sam da ćete i u budućem periodu, sa istom snagom i voljom, da ostanete dosledni vrednostima svog poziva i na taj način, zajedno sa našom državom, doprinesete sigurnoj budućnosti i opstanku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

U ime opštinskog rukovodstva, još jednom upućujem najsrdačnije čestitke povodom Vašeg praznika i pozdravljam vas tradicionalnim rudarskim pozdravom “Srećno”!

Pogledajte i ovu vest

Rekonstrukcija i asfaltiranje puteva i pristupnih saobraćajnica u Ibarskoj Slatini

Predstavnici opštine Leposavić na čelu sa predsednikom Zoranom Todićem prisustvovali su izvođenju završnih radova na …