četvrtak, 4.jun 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Predsednik Zoran Todić čestitao Vaskrs

Predsednik Zoran Todić čestitao Vaskrs

U ime opštine Leposavić i svoje ime svim pravoslavnim vernicima čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs.Ove godine suočeni sa novim iskušenjima i izazovima koji su zadesilo čitavo čovečanstvo, Vaskrsenje Hristovo proslavljamo u specifičnim okolnostima zbog novonastale situacije. Zato neka nas Vaskrs okrepi i podari dodatnu snagu i veru za pobedu istine i pravde, pobedu života nad svim iskušenjima.

Iako skromnije, želim da ove praznične dane provedemo u miru, ljubavi i istinskom duhovnom blagostanju sa svojim najbližima u duhu pravoslavlja uz sveti plamen kandila u svojim domovima.

U skladu sa našim obavezama i odgovornostima u danima koji su pred nama bićemo još više posvećeni ovom našem mestu i našem narodu na Kosovu i Metohiji. Duboko sam ubeđen da su vera, pravda, humanost, tolerancija, ljubav utkani u duhovno nasleđe srpskog naroda, i da je sve ovo neiscrpna inspiracija našem narodu u borbi sa svim iskušenjima koja su pred  nama.

Neka nam Vaskrs donese ozdravljenje, i neka nam bude podsticaj da još odlučnije čuvamo našu veru i istinske tradicionalne vrednosti našeg naroda.

Hristos Vaskrse.

Pogledajte i ovu vest

Pomoćnik direktora kancelarije za KIM Petar Petković održao sastanak sa opštinskim rukovodstvom u Leposaviću

Danas je u kabinetu predsednika Privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića održan sastanak sa pomoćnikom …