petak, 21.februar 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Predsednik Zoran Todić na terenu sa timovima za čišćenje snega

Predsednik Zoran Todić na terenu sa timovima za čišćenje snega

Opština Leposavić, u saradnji sa JP  Direkcija za građevinsko zemljište i puteve  i JKP  24. Novembar Leposavić juče i danas tokom celog dana vredno rade na raščišćavanju zavejanih seoskih puteva, kako bi obezbedili njihovu prohodnost i do najudaljenijih seoskih domaćinstava na teritoriji opštine Leposavić.

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić, vršilac dužnosti direktora JP ‘Direkcija za građevinsko zemljište i puteve’ Aleksandar Miletić prisustvovali su danas akciji čišćenja zavejanog puta koji vodi u jedno od najudaljenijih sela u Opštini-selo Borčane, gde su snažni smetovi u potpunosti onemogućili prohodnost do seoskih domaćinstava.

Tom prilikom opštinska delegacija je, zahvaljujući brzom i efikasnom delovanju JP Direkcija za građevinsko zemljište i puteve’ i JKP ’24. Novembar’ Leposavić, stigla do jednog od zavejanih domaćinstava, gde je zatekla učiteljicu Svetlanu Radosavljević sa unucima. Vidno zadovoljni i obradovani posetom, zahvalili su se predsedniku Todiću što je omogućio, kako njima, tako i ostalim meštanima siguran i bezbedan put do naselja, gde se mogu snabdeti osnovnim životnim namirnicama.

Pogledajte i ovu vest

razgovor sa gradjanima leposavic predsednik todic

Predsednik Zoran Todić razgovarao sa građanima opštine Leposavić

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić, Zoran Todić svakodnevno ulaže napore da pokaže sluh i razumevanje …