nedelja, 9.avgust 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Rekonstrukcija Rudarske ulice u Leposaviću

Rekonstrukcija Rudarske ulice u Leposaviću

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić, u pratnji svojih saradnika, obišao je danas radove na rekonstrukciji Rudarske ulice u Leposaviću.Naime, u toku su radovi na realizaciji projekta kojim je predviđena rekonstrukcija Rudarske ulice u dužini od 430m i izgradnja potpuno nove deonice, u dužini od 80m u nastavku iste ulice, koja će se na ovaj način, posle više godina, spojiti sa putem koji vodi do sela Leposavić. Ovo je samo jedan od projekata koji se realizuju na teritoriji opštine Leposavić, a sve u cilju poboljšanja putne infrastrukture, samim tim i unapređenja opštih uslova života žitelja ove Opštine.

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić, rekao je da je asfaltiranje ove ulice od velikog značaja, s obzirom da otvara mogućnost širenja naselja, stvaranjem novih građevinskih parcela. On je ovom prilikom istakao da je zadatak i cilj lokalne samouprave da građanima stvori što kvalitetnije uslove za život, dodavši da je pored ovog, u planu i realizacija projekata rekonstrukcije dela ulice ’24. Novembar’ sa manjim pristupnim ulicama, zatim rekonstrukcija Karađorđeve ulice u Lešku, kao i rekonstrukcija putnog pravca do sela Vuče.

Menadžer projekta, Milan Nešović,  istakao je da angažovanjem građana i firmi koje izvode radove, sve teče po predviđenom planu, kao i da se svi radovi odvijaju u najboljem redu.

Prema rečima stanovnika ovog naselja, ulica Rudarska spojila je selo Leposavić sa gradom i zato je ova investicija od velikog značaja za njene žitelje, jer će u velikoj meri olakšati njihov svakodnevni život.

 

Pogledajte i ovu vest

Obaveštenje

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Leposavić obaveštava stanovnike opštine Leposavić da su u cilju …