subota, 26.septembar 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Opština Leposavić: Sanacija puta u selu Pridvorica

Opština Leposavić: Sanacija puta u selu Pridvorica

U sklopu realizacije projekta “Rekonstrukcija lokalnih nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Leposavić” danas je rukovodstvo opštine Leposavić obišlo radovde na sanaciji i nasipanju puta u selu Pridvorica.Prilikom obilaska radova na sanaciji i nasipanju ovog dela makadamskog puta u dužini od 1100 m, predsednik opštine Leposavić Zoran Todić iskoristio je priliku da razgovara sa meštanima ovog dela sela Pridvorica. U razgovoru je bilo reči o sanaciji puta, kao i o ostalim planovima i potrbama za meštane ovog sela. Ovom prilikom Todić je upoznao domaćine da je opština obezbedila tražena finansijska sredstva za izgradnju kanalizacione mreže, tako da će se narednih dana u ovom delu sela krenuti sa realizacijom i ovog projekta. Takođe, razgovaralo se i o planovima za narednu godinu, i o mogućnostima da se i ovaj putni pravac asfaltira. Ovi radovi, sanacija putnog pravca samo je deo planirane sanacije puteva na čitavoj teritoriji naše opštine. Narednih dana nastavljamo sa sanacijom velikog broja putnih pravaca, a po završetku radova u ovom selu građevinska mehanizacija se seli u zaseok Čitlučani, pa u Slatinu, zatim u Isevo, Ćirkoviće, Bistrica i drugih sela sve do kraja građevinske sezone, kako bi meštani većine sela dobili pristojne puteve za nesmetano funkcionisanje.
Sve ovo što radimo i gradimo, radimo da stvorimo što kvalitetnije uslove za potrebe naših stanovnika koji žive na selu, sa ciljem razvoja naših sela i ostanka na seli. U svemu što radimo, svaki vid podrške i pomoći imamo od rukovodstva države Srbije, Kancelarije za Kosovo i Metohiju i predsednika Aleksandra Vučića naglasio je još jednom predsednik Zoran Todić. Mi smo tu zbog vas, naša obaveza i zadatak je da brinemo o svakom čoveku, svakom stanovniku, bilo da živi na selu ili u gradskoj sredini, zaključio je na kraju razgovora sa meštanima sela Pridvorica.
Meštani su ovom prilikom izrazili neizmernu zahvalnost rukovodstvu opštine, kao i Republici Srbiji koja svojim investicijama, bez kojih bi ostanak na ovim prostorima bio nemoguć, pokazuje da brine o stanovništvu sa prostora Kosova i Metohije.

Pogledajte i ovu vest

Rekonstrukcija i asfaltiranje puteva i pristupnih saobraćajnica u Ibarskoj Slatini

Predstavnici opštine Leposavić na čelu sa predsednikom Zoranom Todićem prisustvovali su izvođenju završnih radova na …