ponedeljak, 6.jul 2020
Naslovna / Lokalna samouprava / Todić i Jović obišli radove na asfaltiranju puta u selu Jošanica

Todić i Jović obišli radove na asfaltiranju puta u selu Jošanica

U okviru današnje posete opštini Leposavić, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Damjan Jović, zajedno sa predsednikom opštine Leposavić, Zoranom Todićem, i saradnicima, obišli su radove na asfaltiranju puta u selu Jošanica.
U pitanju su radovi na asfaltiranju deonice puta u dužini od oko 1000 metara, koje u saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ izvodi preduzeće za puteve „Kosmet-put inženjering“. Kako je više puta naglašeno, na teritoriji opštine Leposavić u toku je do sada najveće ulaganje u školstvo, zdravstvo, privredu, poljoprivredu i druge delatnosti, a značajna finansijska sredstva lokalna samouprava izdvaja i za poboljšanje putne infrastrukture u ovoj opštini.
Za žitelje sela Jošanica, koji su ovom prilikom izrazili veliku zahvalnost državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, ovo je veoma važna investicija koju opština Leposavić realizuje uz pomoć Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, u cilju stvaranja što boljih i kvalitetnijih uslova za život, a samim tim i za bolji život i budućnost naše dece na ovim prostorima.

Pogledajte i ovu vest

Zamenik direktora Kancelarije za KiM obišao pogon fabrike otkivaka Lola-Fot Lešak

Tokom posete opštini Leposavić, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Damjan Jović i predsednik …