ponedeljak, 6.april 2020
Naslovna / Politika / Važno obaveštenje za građane Leposavića

Važno obaveštenje za građane Leposavića

Obaveštavaju se građani opštine Leposavić da je Opštinski štab za vanredne situacije na sednici održanoj dana 22.03.2020. godine, a u skladu sa merama i radnjama Vlade Republike Srbije radi sprečavanja pojave, širenja i suzbijanja COVID-19 (korona) virusa, doneo dodatne mere i to:

  1. Zabranjuje se svim građanima opštine Leposavić, bez obzira na godine starosti, kretanje u periodu od 17:00 ͪ do 05:00 ͪ , osim nadležnih organa na zadatku i onih koji imaju radnu obavezu
  2. Ograničava se rad prodavnica mešovite robe i apoteka u opštini Leposavić na period od 07:00 ͪ do 16:00 ͪ .

Apelujemo na građane naše opštine, a pre svega na starija lica i hronične bolesnike da se striktno pridržavaju donetih mera, uputstava i  preporuka nadležnih organa da ne napuštaju svoje domove, da pokažemo solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja i dobrobiti svih nas.

Još jednom apelujemo i na vlasnike prodavnica mešovite robe i apoteka, da poštuju ovu meru, da pokažu ličnu i društvenu odgovornost, a građane da ostanu samodisciplinovani i solidarni,  da se uzdrže od nepotrebnog stvaranja zaliha hrane, obzirom da je trenutna snabdevenost prodavnica u opštini Leposavić na zadovoljavajućem nivou i ne preti nestašica osnovnih životnih namirnica.

OPŠTINSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE

Zoran Todić

Pogledajte i ovu vest

Obaveštenje

Obaveštavaju se građani opštine Leposavić da je Opštinski štab za vanredne situacije, a u skladu …