недеља, 19.мај 2024
АКТУЕЛНО

Братске и пријатељске општине и грдови уручили поклон пакетиће малишанима из предшколских установа на територији општине Лепосавић

Поводом новогодишњих и божићних празника представници братских и пријатељских општина и градова из Србије традиционално су поделили поклон пакетиће најмлађима у предшколским установама  у општини Лепосавић.

Пријатељи из седамнаест братских општина и градова из централне Србије и Војводине обрадовали су више од 700 малишана на територији општине Лепосавић. Поред поклон пакетића, председница општине Kовин припремила је и уручила пет лаптоп рачунара, док су Центру за социјални рад у Лепосавићу донирани и пакети помоћи од Будимирке Стјепановић из Ариља.

Осведочене пријатеље дочекао је председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић који им је изразио велику захвалност на посети, пажњи и константној бризи и подршци.

„Свака посета наших осведочених пријатеља из Централне Србије и Војводине прави је празник за нашу општину. Ово је само још један у низу доказа да нисмо сами, да су наши пријатељи увек уз нас. Захваљујемо им се јер нашој деци доносе додатну радост. Ми ћемо се као локална самоуправа увек трудити да уз помоћ Канцеларије за Косово и Метохију и државе Србије обезбедимо све потребне услове како би наша деца имала безбрижно детињство и одрастање. Такође захвалност дугујемо и великом хуманитарцу Миодрагу Мију Радовановићу из села Каменица за његов добротворни рад који оставља траг у нашој општини“, рекао је Тодић.

Директорке ПУ „Бамби“ из Сочанице, ПУ „Наша Радост“ из Лепосавића и ПУ „ Весело детињство“ из Лешка захвалили су се на поклонима који су измамили осмех на лицу малишана. Оне су речи захвалности упутили и локалној самоуправи, као и Мију Радовановићу који се несебичним залагањем труди да помогне нашем народу и деци на територији општине Лепосавић.

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ – Бесплатан СкиПас 2024

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је општина Лепосавић и ове године потписала уговор са …