уторак, 5.март 2024
АКТУЕЛНО

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се сви заинтересовани грађани да је општина Лепосавић, у сарадњи са Миленијумском фондацијом (МFK) дана 06.02.2020. године расписала  Јавни позив за доделу субвенција у оквиру пилот пројекта „SEEK – Субвенције за енергетску ефикасност“. Овај пројекат има за циљ смањење потрошње електричне енергије у стамбеном сектору путем енергетски ефикасног реновирања, односно уштеду електричне енергије кроз уградњу система изолације, фасаде, спољних прозора и врата, система грејања, итд.

Овим пројектом биће обухваћено 30 домаћинстава са територије општине Лепосавић.Пројекат се односи на индивидуалне стамбене јединице, односно индивидуалне породичне куће, кроз реновирање и побољшање енергетске ефикасности.

 За учешће у пројекту заинтересовани власник стамбене јединице улаже 40% сопствених средстава, а осталих 60% финансира носилац пројекта.

 Приликом разматрања апликација, комисија ће нарочито ценити стамбене услове социјално угрожених породица, самохраних родитеља, мањинских породица, старијих, инвалидних и оболелих лица, као и породица са малом децом.

 Јавни позив је отворен 10 дана од дана објављивања.

Све потребне информације у вези преузимања и подношења апликација, као и потребне документације за пријаву на позив, можете добити у канцеларији број 35 Одељења за урбанизам и инспекцију општине Лепосавић, код Горана Лазовића.

 

 

 

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ – Бесплатан СкиПас 2024

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је општина Лепосавић и ове године потписала уговор са …