субота, 25.мај 2024
АКТУЕЛНО

Мајкама са четворо и више деце, ђацима генерације и најбољим студентима уручена признања и новчане награде

Председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима уприличио је пријем и том приликом уручио  признања и новчане награде за мајке са четворо и више деце, за ђаке генерација и  студенте завршних година који имају просек изнад девет. Ова признања и награде традиционално су додељиване на свечаној академији поводом обележавања дана општине Лепосавић, која ове године није одржана због сложене безбедносне и свеукупно тешке ситуације са којом се суочавамо сви ми који живимо на територији наше општине.

У име општине Лепосавић председник Зоран Тодић честитао је нашим награђеним мештанима, пожелевши им пуно успеха на свим пољима у даљем животу.

„Иако смо овај свечани тренутак планирали много раније, нажалост због погоршане безбедносне ситуације нисмо реализовали. Ипак драго ми је што смо се данас окупили и овом приликом желим свима вама да честитам и да се захвалим јер сте ви наш понос. Драги ђаци генерација и студенти, пут до вашег успеха поплочан је великим трудом, радом и одрицањем. Наставите и даље путем којим сте кренули, јер ваш успех је успех свих нас, пре свега ваших родитеља, наставника и професора. На нама је да се додатно потрудимо да вам обезбедимо бољу будућност тако што ћемо створити кавлитетније услове за рад и живот на овим просторима. Мајкама дугујемо посебну захвалност, јер су оне наше јунакиње, даривавши нам највеће благо и богатство, а то су деца“, рекао је Тодић.

Добитници награда и признања захвалили су се општини Лепосавић на челу са председником Привременог органа Зораном Тодићем на наградама и посвећености , истакавши да ће се потрудити да оправдају добијена признања.

Погледајте и ову вест

Братске и пријатељске општине и грдови уручили поклон пакетиће малишанима из предшколских установа на територији општине Лепосавић

Поводом новогодишњих и божићних празника представници братских и пријатељских општина и градова из Србије традиционално …