четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО

Председник Тодић наставио континуитет решавања најважнијих проблема грађана

Пракса пријема странака, која се континуирано спроводи у оквиру редовних активности председника Општине, показала се као врло ефикасна и делотворна, имајући у виду да многи од проблема и захтева које грађани лично изнесу председнику, у отвореном и непосредном разговору, благовремено буду и решени. Из тих разлога, кабинет председника Привременог органа општине Лепосавић, Зорана Тодића, и данас је био отворен за све заинтересоване грађане који су изразили потребу да разговарају са првим човеком локалне самоуправе и на тај начин га упознају са којим се проблемима суочавају.

Председник Тодић је током данашњег дана разговарао са 29 својих суграђана. На првом месту приоритетних проблема јесте проблем незапослености, чије је решавање од суштинског значаја за опстанак великог броја домаћинстава у којима нико од чланова није запослен, а који су чврсто решени да прошире своју породицу и граде будућност за своју децу на овим просторима. Одређени број грађана изнео је као потребу грађевински материјал који им је неопходан за довршетак или проширење стамбеног породичног објекта.

Такође, било је и оних који се баве пољопривредном производњом, воћарством, па им је у том смислу потребна подршка у виду подстицајних средстава-садног материјала, прикључних пољопривредних машина,… Забележена је и потреба накнаде штете настале крађом сточних грла…Пажљиво слушајући своје саговорнике, председник Привременог органа општине Лепосавић, Зоран Тодић, охрабрио их је чињеницом да ће општина  Лепосавић  захваљујући улагањима и подстицајима Владе Републике Србије и у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију, бити много више у могућности да помогне урешавању животних проблема становника у овој Општини.

Погледајте и ову вест

Братске и пријатељске општине и грдови уручили поклон пакетиће малишанима из предшколских установа на територији општине Лепосавић

Поводом новогодишњих и божићних празника представници братских и пријатељских општина и градова из Србије традиционално …