понедељак, 26.фебруар 2024
АКТУЕЛНО

ПРЕВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ЗА КОСОВСКИ ПАРЛАМЕНТ

11. Јун 2017.

ПЕРИОД ЗА УСЛУГЕ БИРАЧА

Почиње 20.Маја и завршава се 28.Маја 2017.

Централна Изборна Комисија Косова се припрема за организовање Превремених Избора за Косовски Парламент који ће се одржати, 11 јуна 2017.

Бирачи ће имати прилику да буду информисани и контролишу своје податке о њиховом Бирачком Центру у Канцеларији Општинске Изборне Комисије у својој општини или на web-stranici ЦИК-а www.kqz-ks.org

Грађани се могу обратити Општинској изборној Комисији која ће им дати одговоре на питања као што су:

• Да ли имам право да гласам?
Ви имате право гласа ако сте регистровани у Цивилном регистру и напунили сте 18 година најкасније на дан избора, 11. Јуна 2017.године.

• Где треба да гласам?
Посетите Општинску Изборну Комисију у вашој општини или web-stranicu ЦИК-а www.kqz-ks.org да би сте се информисали у којем Бирачком Центру Ви можете да гласате.

• Како да променим Бирачки Центар?
Централна изборна комисија вам омогућава промену Бирачког центра путем онлине апликације, која је постављена на web страници ЦИК-а www.kqz-ks.org. Да бисте променили Бирачки центар, на web страници на десној страни кликните на линк „Где ћеш гласати?„.

Онлине апликација вам омогућава информације о томе у којем Бирачком центру сте одређени да гласате, и уједно вам омогућ́ава да промените Бирачки центар.

Бирачки центар можете променити и у канцеларији Општинске изборне комисије попуњавањем обрасца за промену Бирачког центра.

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ – Бесплатан СкиПас 2024

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је општина Лепосавић и ове године потписала уговор са …