уторак, 26.септембар 2023

Важно обавештење за грађане Лепосавића

Обавештавају се грађани општине Лепосавић да је Општински штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 22.03.2020. године, а у складу са мерама и радњама Владе Републике Србије ради спречавања појаве, ширења и сузбијања COVID-19 (корона) вируса, донео додатне мере и то:

  1. Забрањује се свим грађанима општине Лепосавић, без обзира на године старости, кретање у периоду од 17:00 ͪ до 05:00 ͪ , осим надлежних органа на задатку и оних који имају радну обавезу
  2. Ограничава се рад продавница мешовите робе и апотека у општини Лепосавић на период од 07:00 ͪ до 16:00 ͪ .

Апелујемо на грађане наше општине, а пре свега на старија лица и хроничне болеснике да се стриктно придржавају донетих мера, упутстава и  препорука надлежних органа да не напуштају своје домове, да покажемо солидарност и јединство, а све у циљу заштите здравља и добробити свих нас.

Још једном апелујемо и на власнике продавница мешовите робе и апотека, да поштују ову меру, да покажу личну и друштвену одговорност, а грађане да остану самодисциплиновани и солидарни,  да се уздрже од непотребног стварања залиха хране, обзиром да је тренутна снабдевеност продавница у општини Лепосавић на задовољавајућем нивоу и не прети несташица основних животних намирница.

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Зоран Тодић

Погледајте и ову вест

Општина Лепосавић – Oбавештење за грађане

  Обавештење за грађане   У оквиру акције за „За лепшу и здраву животну средину“ …