недеља, 10.децембар 2023

Волонтери у Лепосавићу свакодневно обилазе старачка домаћинства

Кризни штаб општине Лепосавић на челу са председником Зораном Тодићем у сарадњи са младим волонтерима и Црвеним крстом Лепосавић и данас су наставили са акцијом обиласка и пружања помоћи старачким домаћинствима на територији општине Лепосавић.

Волонтери опремљени маскама и рукавицама у циљу заштите од корона вируса, обилазили су старачка домаћинства и домаћинства која су исказали потребу, у циљу пружања помоћи у виду лекова, основних животних намирница и средстава за хигијену.

Они су и током данашњих посета домаћинствима направили списак неопходних ствари које ће волонтери допремити наредних дана. Акције ће бити настављене и наредних дана у све три месне заједнице Лепосавић, Лешак и Сочаница.

Грађани су захвални волонтерима, руководству општине Лепосавић који су свакодневно на терену и пружају им помоћ која им је неопходна.

Такође овом приликом морају се похвалити и радници ЈКП „24 новембар“ који улажу максималне напоре како би улице Лепосавића биле дезинфиковане и опране а све у циљу спровођења мера које је донео штаб за ванредне ситуације општине Лепосавић како би се сузбила појава вируса КОВИД 19.

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ

  Општина Лепосавић обавештава  породице са територије општине Лепосавић да Канцеларија за Косово и Метохију …