понедељак, 26.фебруар 2024
АКТУЕЛНО
dan_opstine_leposavic

Дан општине – награде и признања

Поводом Дана општине Лепосавић 20.октобра, општина Лепосавић новчаним наградама награђује мајке са четворо и више деце за децу koја су рођена у периоду од 20.10.2016.године до истека рока за подношење докумената везано за овај позив, ђаке генерације основних и средњих школа и студенте завршних година основнох студија који имају просечну оцену 9,00 и више.

Студент који се пријављује за награду треба да достави копију личне карте, уверење са факултета о просечној оцени свих положених испита, уверење са факултета да је редован студент и да није обнављао годину. Документа доставити Одељењу за друштвене делатности, соба број 18 у згради општине Лепосавић.

Поводом Дана општине Лепосавић 20.октобра, општина Лепосавић додељује Октобарску награду као и признања правним лицима, невладиним и хуманитарним организацијама, удружењима, као и појединцима.

Октобарска награда као посебан вид јавног признања додељује се правним лицима или појединцима за нарочито високе и значајне резултате у раду у појединим областима или за нарочито истицање у прогресивним иницијативама и другим активностима, хуманитарним поступцима, као и за животно дело.

Признања се додељују правним лицима, невладиним и хуманитарним организацијама, удружењима или појединцима који су на посебан начин помогли развоју и афирмацији општине Лепосавић.

Иницијативу и предлоге за доделу јавних признања и награда могу дати правна лица са седиштем на територији општине Лепосавић као и групе од најмање 30 грађана који имају пребивалиште на територији општине Лепосавић.

Рок за подношење докумената је 10.10.2017.године.

Погледајте и ову вест

Одржана традиционална акција „За лепшу и здраву животну средину“

И ове године Општина Лепосавић организовала је традиционалну акцију уређења  урбаних насеља Лепосавић, Сочаница и …