четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО

Митинг у Лепосавићу: Вучић једини прави избор за председника Србије

Са предизборног митинга подршке председничком кандидату Александру Вучићу у Лепосавићу поручено је да је Вучић једини прави избор за председника Србије.

„Александар Вучић је дорастао, снажан и спретан да државу води и представља као њен председник и није свеједно ко ће представљати Србију у наредних пет година“, поручио је с тог скупа Марко Ђурић, потпредседник СНС и директор Канцеларије за КиМ.

Хала у Лепосавићу у којој је одржан предизборни митинг СНС била је мала да прими све оне који су дошли на овај скуп, а у име рудара Трепче говорио је Бранислав Ђурђевић, истакавши да народ хоће председника који све српско брани као дедовину и председника који уме да се договара са силнима, али не уме да пред њима да клечи и да народ жели председника који ову земљу воли више од свега.

„Драги Александре Вучићу, Србија те хоће, рудари те хоће, металурзи те хоће, а даће и Бог да нам будеш председник“, поручио је у име рудара Трепче Ђурђевић.

Студенткиња ПМФ у Косовској Митровици и мис Србије Катарина Шулкић рекла је да ће млади заједно са родитељима изаћи на биралишта.

„Верујем да говорим у име огромне већине студената нашег српског универзитета у Косовској Митровици, када кажем да ће моје колеге заједно са својим родитељима у недељу подржати Александра Вучића и једину политику која нам као народу гарантује опстанак и просперитет овде на Косову и Метохији“, рекла је она.

На скупу су говорили и чланови председништва СНС-а Никола Селаковић и Братислав Гашић и директор Клиничко болничког центра у Косовској Митровици Милан Ивановић, а на предизборном скупу, осим страначких и државних застава, могле су се видети и заставе Трепче и Студентског центра из Косовске Митровице.

Погледајте и ову вест

Полагањем венаца и свечаном академијом у Сочаници обележена 107.годишњица Топличког устанка

У организацији Центра за културу „Сава Дечанац“ у Лепосавићу и Општине Лепосавић, а у присуству …