недеља, 21.јул 2024
АКТУЕЛНО

Отворена Канцеларија за младе

Ова просторија биће место окупљања младих и место где ће се кроз предвиђене програме остварити сарадња оних који желе да живе и стварају на овом простору- рекао је председник Привременог органа Лепосавића Зоран Тодић на свечаности поводом отварања Канцеларије за омладину у Лепосавићу.

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Љубомир Марић поздравио је све младе и честитао им Црквену и Општинску славу. Најавио је израду Мастер плана за развој јужне стране Копаоника који ће унапредити туризам на овом делу Космета.

Дражавни секретар у Министарству за спорт у Влади Србије Предраг Перуничић поручио је да су млади носиоци развоја читавог друштва и да треба да се окупљају и кроз нове идеје стварају прогараме који ће допринети бољем животу.

Млади су задовољнио и очекују даљу подршку надлежних општинских и републичких органа.

Емилија Миладиновић се нада да ће се преко Канцеларије млади организовати и разним манифестацијама допринети бољој сарадњи на добробит и младих и овог места.

Душан Милановић позвао је све младе да се придруже и дођу у Канцеларију. Изразио је наду да ће ово бити фабрика нових идеја које ће допринети развоју читавог краја.

Отварање Канцеларије за младе помогли су Министарство за спорт и омладину Србије, Канцеларија за Косово и Метохију и локална самоуправа Лепосавић.

Погледајте и ову вест

Аудиција “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” у понедељак у Лепосавићу

Аудиција за највећи телевизијски формат овога типа у Европи у организацији ТВ PRVA под називом …