недеља, 21.април 2024
АКТУЕЛНО

Председник општине Лепосавић о упаду у Митровачки двор и повредама које је задобио

„Трећи је дан од немилих догађаја. Несхватљиво је да неко примени толику силу и бруталност против легитимно изабраних представника који су само хтели да разговарају о свакодневним проблемима“, рекао је Тодић за РТС. После неколико минута од почетка састанка, прича Тодић, јединице под маскама косовске полиције су насилно упале у просторије бацајући шок-бомбе.

„Затекао сам се на улазним вратима где се одржавао округли сто. Осетио сам јак ударац пушком у леђа, два маскирана припадника полиције су ме бацила на под. Уследио је јак ударац војничком чизмом у лице. Понижавајуће је да нас неко гази по глави, телу, рукама, каљавим цокулама“, рекао је председник општине Лепосавић. Наводи да је најважније да није било жртава.

„Још један догађај у марту, месецу који никада људима на Косову није доносио добро“, указује председник општине Лепосавић.

Погледајте и ову вест

Братске и пријатељске општине и грдови уручили поклон пакетиће малишанима из предшколских установа на територији општине Лепосавић

Поводом новогодишњих и божићних празника представници братских и пријатељских општина и градова из Србије традиционално …