уторак, 28.март 2023
АКТУЕЛНО

Свечаност поводом дана општине Лепосавић

Свечаност поводом дана општине Лепосавић одржана је у сали центра за културу “Сава Дечанац“ уз културно уметнички програм који је почео химном „Боже Правде“ и „Пркосном песмом“

Присутнима су се обратили председник привременог већа Зоран Тодић и заменик директора канцеларије за КиМ Петар Петковић.

Председник привременог органа Тодић је честитао дан општине свим грађанима и позвао на очување јединства и слоге која нам је у овом тренутку преко потребна и да сви заједно превазиђемо све проблеме који су пред нама. Присутнима се обратио и заменик директора канцеларије за КиМ Петар Петковић.

Привремени орган општине Лепосавић је и ове године новчано наградио мајке са четворо и више деце,награђени су и најбољи ђаци у основним и средњим школама као и студенти факултета са терена општине.

Додељене су и октобарске награде у различитим областима.Октобарска награда додељена је директору канцеларије за КиМ Марку Ђурићу коју је у његово име примио заменик Петковић. Октобарску награду између осталих добила је и средња школа „Никола Тесла“ из Лепосавића директор школе је нагласио да ђаци ове школе постижу добре резултате на разним такмичењима и да је ова награда сатисфакција засве ученике и раднике школе и захвалио се на овој награди.Свечаности поред представника Канцеларије за КиМ присуствовали су и представници општинских институција суседних општина и многобројни гости.

Погледајте и ову вест

Разноврсна понуда општине Лепосавић представљена на 44. Међународном Сајму туризма у Београду

Последњег дана 44. Међународног Сајма туризма у Београду на штанду Канцеларије за Косово и Метохију …