уторак, 28.март 2023
АКТУЕЛНО

Тихомир Арсић на Трибини СНС У Лепосавићу

Прваци Народног позоришта из Београда Тихомир Арсић и Лепомир Ивковић, глумац Димитрије Илић и војни аналитичар, пензионисани пуковник Војске Србије Мића Живојиновић на Трибини у драмском уводу Србија стабилност- век после Великог рата представили су се публици у Лепосавићу.

Члан Главног одбора СНС Тихомир Арсић говорио је о Регионалној политици Владе Александра Вучића.

Он је посебно истакао: „СНС се у овом неминовном периоду предизборних активности обраћа својим члановима, симпатизерима, и уоптште српском народу на Косову са једном идејом да повежемо српску историју са тренутком у којем данас живимо. То јесте на одређен начин тема моје Трибине. Тема је уствари регионална стабилност“ -рекао је Арсић

Председник ОО СНС Лепосавић Зоран Тодић се захвалио господину Арсићу који је довео прваке Народног позоришта.- „ово је све у складу са предизборним активностима који се одржавају на територији целе Србије. Ово је само део активности у лепосавићкој општини“ – рекао је Тодић.

Организатор Трибине Србија стабилности- век после Великог рата – регионална политика Владе Александра Вучића је Општински одбор Српске напредне странке Лепосавић.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …