уторак, 25.јун 2019
Насловна / Догађаји / У предшколским установама лепосавићке општине обележена Дечја недеља

У предшколским установама лепосавићке општине обележена Дечја недеља

Промоцијом дечјег стваралаштва, креативности, уметничким и спортским активностима обележена је дечја недеља у предшколским установама лепосавићке општине. Завршног дана манифестације, која јеове године одржана под слоганом „Нећу да бригам, хоћу да се играм“ дечаци и девојчице надметали су се у спортским дисциплинама.

Васпитачица у Предшколској установи „Наша радост“ у Лепосавићу Радица Јовановић истиче да је дечја машта дошла до изражаја. Показано је другарство и спортско навијање.

У пет дана, колико је трајао програм активности, дечаци и девојчице ове најсеверније косметске општине разговарали су о дечјим правима, покренули су хуманитарну акцију „Чепом до осмеха“, организовали маскембал и међугрупне сусрете.

Психолог Зорица Јовановић ову манифестацију оценила је као изузетну и веома успешну у првом реду и због тога што ће средства прикупљена у хуманитарној акцији бити употребљена за куповину инвалидских колица.

Погледајте и ову вест

КОНКУРСНИ РАДОВИ урбанистичко-архитектонског решења дела центра и непосредне околине у насељу Лепосавић

″Квалитетно планирани и обликовани отворени простори градова, као његов активни дио, са садржајима комплементарним онима …