понедељак, 4.март 2024
АКТУЕЛНО

Златне медаље каратистима из Лепосавића

На Међународном такмичењу каратиста “Трофеј Лесковца” у Лесковцу на којем је учешће узело око осам стотина такмичења из Србије, Црне Горе и Македоније, Карате клуб “Томари” из Лепосавића остварио је запажене резултате. По речима тренера Лазара Милуновића конкуренција је на овом Међународном такмичењу била велика. У различитим категоријама учествовало је десет каратиста из “Томари” клуба из Лепосавића. Њих седам остварило је добре резултате.

У категорији борбе појединачно златну медаљу освојио је Предраг Меновић. У категорији кате појединачно златом се окитила Теодора Савић 2007 годиште. Њен вршњак Матеја Радојевић освојиo је злато у категорији кате екипно. Оваj млади какаратистa освојио је сребро и у категорији кате појединачно. Чланови Карате клуба “Томари” из Лепосавића Валентина Андрић, Теодора Андрић, Петар Стевановић и Предраг Ђеновић у категорији кате појединачно освојили су бронзане медаље.

Учешће каратиста из Лепосавићкој на такмичењу “Трофеј Лесковца” помогла је Спортско-туристичка организација општине Лепосавић.

Погледајте и ову вест

нака супербака

Представом „Нака Супербака“ обележена Дечија недеља у општини Лепосавић

У оквиру Дечије недеље која се ове године одржава под слоганом „Шта детету треба да …