среда, 17.април 2024
АКТУЕЛНО
нака супербака

Представом „Нака Супербака“ обележена Дечија недеља у општини Лепосавић

У оквиру Дечије недеље која се ове године одржава под слоганом „Шта детету треба да расте до неба?!“, локална самоуправа помогла је организацију представе „Нака Супербака“ за малишане из Предшколских установа и ученика до четвртог разреда Основних школа са територије општине Лепосавић.

„Нака Супербака“ је формат драмских едукативних радионица намењен подстицању емпатије и превенцији вршњачког насиља. Лик Наке Супербаке тумачи глумица Нада Блам, првакиња Народног позоришта у Београду, која је деци препознатљива по томе што свој глас позајмљује најомољенијиј јунацима цртаних филмова.

Малишани нису крили одушевљење уживајући у занимљивој, живописној и хумористичкој представи, у којој су и сами узели учешће кроз комуникацију са нашом познатом глумицом.

Дечија недеља традиционално је започела причом о дечијим правима,  као и спортским и осталим креативним активностима којима ће бити испуњена ова петодневна манифестација.

Из Предшколских установа и Основних школа из општине Лепосавић, захвалили су се локалној самоуправи на посвећености и бризи за најмлађе становнике наше општине.

Погледајте и ову вест

Обележена храмовна и општинска слава у Лепосавићу

У Лепосавићу је данас обележена општинска и храмовна славу Свети Василије Острошки, заштитник ове најсеверније …