уторак, 16.април 2024
АКТУЕЛНО

Братска општина Стара Пазова донирала вредне поклоне ученицима, спортистима и деци из Сочанице

Представници братске општине Стара Пазова посетили су данас општину Лепосавић и Месну заједницу Сочаница. Њих је дочекао члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић заједно са представницима Месне заједнице Сочаница.
Овом приликом они су заједно уручили спортску опрему Основној школи „Вук Караџић“ и одбојкашком клубу „Галич“ из Сочанице. Ова опрема значајно ће олакшати услове рада и функционисања наставе и обављање спортских активности.
Горан Јакшић из Месне заједнице Нова Пазова истакао је повезаност две братске општине и задовољство што су у прилици да помогну и учине срећним децу из општине Лепосавић.
„Братске општине, Лепосавић и Стара Пазова, већ дуго година имају братски, пријатељски, домаћински однос. То више није побратимље, ми се овде осећамо као да смо у својој кући. Не као, ми заправо јесмо у својој кући. Овим стварима што чинимо за нашу децу, за вртиће, за школе, нисмо само ми ту као представници власти, већ многи други људи добре воље који хоће и желе да помогну нашем народу на Косову и Метохију“, рекао је Јакшић.
Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић захвалио се пријатељима из братске општине Стара Пазова на њиховој несебичној и константној бризи и подршци.
„Испред општине Лепосавић желим да упутим речи захвалности представницима братске општине Старе Пазове на челу са нашим осведоченим пријатељем и братом Ђорђем Радиновићем, на указаној пажњи и поклонима које су донирали нашим ученицима и деци како би несметано обављали спортске активности. Присуство наших пријатеља из Старе Пазове, нама много више значи него уручени поклони, јер знамо да нисмо сами и да су наша браћа ту уз нас и у овим тешким тренуцима“, рекао је Петронијевић.
Поклона у виду играчака, бојанки и разног прибора било је и за Предшколску установу „Бамби“ у Сочаници.
Директори Основне школе, Предшколске установе и представници спортских клубова, као и малишани, захвалили су представницима братске општине на посети и вредним поклонима.

Погледајте и ову вест

Аудиција “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” у понедељак у Лепосавићу

Аудиција за највећи телевизијски формат овога типа у Европи у организацији ТВ PRVA под називом …