уторак, 5.март 2024
АКТУЕЛНО

Акција Лепосавић је леп – украсимо душу

Акција под називом Лепосавић је леп- украсимо душу коју је покренула локална самоуправа успешно се спроводи. У протекла три дана организовано је прикупљање накита за јелке.

Активисти, чланови ђачких парламената, поставили су прихватне пунктове у насељима Лепосавић, Лешак и Сочаница на којима су грађани доносили накит. На састанку привременог органа општине Лепосавић, са члановима Савета Месних заједница и невладиним сектором договорене су даље активности.

Члан Привременог органа Радош Михајловић каже да је договорено да се новогодишњи пакетићи поделе деци која не похађају дечје вртиће. Од уторка 28. децембра кренуће се са поделом пакетића и уз помоћ чланова Савета месних заједници и невладиних организација биће обухваћено око 530 деце. Пакетићи ће бити подељени у свим насељима и селима лепосавићке општине.

Шумско газдинство Ибар Лепосавић даривало је јелке, а деца ученици основних и средњих школа учествоваће у њиховом кићењу. Кад све буде завршено обавиће се свечано проглашење најкреативније декорације.

 

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …