среда, 19.јун 2024
АКТУЕЛНО

И поред свих изазова, општина Лепосавић наставља са реализацијом планираних инфраструктурних пројеката

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима обишао је данас радове на реконструкцији и асфалтирању два путна правца у насељу Тврђан. Претходних дана асфалтирана је деоница пута у селу Кијевчиће која води до засеока Савићи. Наведени путни правци реализују се средствима општинског буџета за 2022.годину.

Овом приликом председник Тодић разговарао је са мештанима и додатно се упознао са потребама и проблемима са којима се суочавају.

„И поред свих притисака и политичко – безбедносних изазова са којима смо суочени, улажемо максималне напоре да све планиране инфраструктурне пројекте реализујемо у планираном року. У сарадњи са државом Србијом, Владом Републике Србије и Канцеларијом за Косово и Метохију, настојимо да решимо вишедеценијске проблеме наших мештана, да одговоримо њиховим потребама, обезбедимо средства и по приоритету асфалтирамо пут до сваке куће и на тај начин створимо што квалитетније услове мештанима општине Лепосавић, како у сеоским тако и у урбаним срединама. Резултати су видљиви, иза нас су десетине километара асфалтираних путева и улица. Општина ће са том праксом наставити и у будуће, а све са циљем стварања и обезбеђивања елементарних услова за живот на овим просторима“, рекао је Тодић.

Мештани села Кијевчиће и Тврђан изразили су неизмерну захвалност председнику Зорану Тодићу и локалној самоуправи на бризи и великој помоћи у решавању деценијског проблема. Асфалтирањем ових путних праваца мештанима је у знатној мери олакшано свакодневно функционисање.

Погледајте и ову вест

Обележена храмовна и општинска слава у Лепосавићу

У Лепосавићу је данас обележена општинска и храмовна славу Свети Василије Острошки, заштитник ове најсеверније …