недеља, 21.април 2024
АКТУЕЛНО

Инфо штанд општинског одбора СНС-а Лепосавић

Јавним потписивањем приступнице, грађани општине Лепосавић данас су масовно приступили Српској напредној странци и тиме једнодушно изразили јасну и недвосмислену подршку председнику Странке, Александру Вучићу.На иницијативу младих у општини Лепосавић, Општински одбор СНС Лепосавић организовао је инфо штанд, где се велики број грађана, посебно младих људи прикључило владајућој Странци у Србији. Штанду „Александар Вучић – за нашу децу“ је поред великог броја младих присталица и активиста, присуствовао кандидат СНС за народног посланика, Милан Савић.
Масовно приступање Српској напредној странци уследило је као потреба грађана, пре свега младих да јавно искажу своје мишљење и свој став по питању политичког програма и циљева за које се залажу напредњаци. Ово се нарочито односи на питање заштите и очувања државних и националних интереса на Косову и Метохији, као и питање останка младих на овим просторима. Према њиховом уверењу, једино је Српска напредна странка показала како се истински бори и залаже за економски јаку и стабилну Србију, како се истински бори за бољи живот и просперитет младих, образованих људи, како се постаје гарант политичке стабилности, а тиме и гарант опстанка и останка српског живља на овим просторима. Залагање за доследно придржавање принципа на којима почива Српска напредна странка, чување мира и стабилности, чување територијалног интегритета и суверенитета, јачање националног јединства, борба за бољи положај младих, за њихов останак у држави Србији, само су неки од разлога због којих је млађа популација општине Лепосавић одлучилила да постане део политичке странке која има убедљиво најснажнију подршку српског народа на простору Косова и Метохије. И зато, Лепосавић данас нема дилему да ће 21. јуна свој глас дати листи „Александар Вучић – за нашу децу“, као јединој листи која улива сигурност у боље сутра.
Житељи Лепосавића на овај начин желе да пруже пуну и безрезервну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу на путу развоја и напретка и да заједно наставе да граде будућност за нашу децу, за децу Лепосавића.
Општински одбор Српске напредне странке Лепосавић тренутно броји 2000 чланова, а данас је постао богатији за више од 100 чланова, који су тако постали део велике и снажне породице која сигурно корача ка бољој будућности Србије.

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ – Бесплатан СкиПас 2024

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је општина Лепосавић и ове године потписала уговор са …