субота, 2.децембар 2023

Општинско руководство посетило Удружење пензионера Лепосавић

Председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић и општинско руководство посетили су данас Удружење пензионера Лепосавић и том приликом разговарали са члановима Удружења о проблемима са којима се свакодневно сусрећу.

Да локална самоуправа, у сарадњи са државом Србијом заиста показује бригу и разумевање за сваког свог становника, а посебно за најстарију категорију становништва говори чињеница да је положај пензионера из дана у дан све бољи, захваљујући одговорној економској и социјалној политици коју води прдседник Републике Србије, Александар Вучић. У прилог тој чињеници говори и посебна брига која је показана у време пандемије вируса корона о старијој популацији.

Председник Тодић истакао је да руководство општине, на челу са њим, показује посебно поштовање и бригу за старију популацију у општини Лепосавић. Својом посвећеношћу у претходним деценијама, проводећи свој животни и радни век на територији наше општине, дали су свој допринос у развоју и напретку наше општине. Свакодневна помоћ која је пружана пензионерима и старијој категорији становништва уопште, показатељ је да држава брине о њима и да цени све што су учинили. Потребно је сада показати да су одговорни, вредни поштовања, а то најбоље тако што ће показати бригу о потомцима, о младима и о деци да сви заједно радимо и стварамо за нашу децу. А то је најбоље кроз подршку коју треба пружити листи која у први план и истиче потребе наше деце , а то је изборна листа „Александар Вучић-За нашу децу“.

У разговору са челницима општине, пензионери су изразили захвалност на несебичној помоћи и подршци коју им пружа локална самоуправа у сарадњи са државним врхом Републике Србије. Истакли су да је сада више него икад потребно да покажу слогу и јединство, захвалност и подршку политици коју води председник Републике, Александар Вучић.

На крају је закључено да ће то јединство најбоље доказати масовном излазношћу са својом децoм и унуцима 21. јуна и допринети убедљивој победи Српске напредне странке.

 

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …