недеља, 14.јул 2024
АКТУЕЛНО

Мештани села Каменица: Наше село доживело процват уз помоћ државе Србије и Српске листе

Градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић и кандидат Српске листе за посланика Славко Симић са сарадницима обишли су завршне радове на реконструисаном висећем пешачком мосту у селу Каменица, који је најближа комуникација мештана до магистралног пута од Рашке према Косовској Митровици.„Наша обавеза и задатак је да радимо и стварамо услове за што квалитетнији живот свих наших становника. Као што смо реконструисали овај мост, који је био значајно оштећен и није био за употребу, данас имамо прилику да људи могу слободно да се крећу преко њега. Ми ћемо се као локална самоуправа и у периоду испред нас трудити да одговоримо захтевима мештана и у сарадњи са државом Србијом решимо проблеме и створимо што боље услове за живот“, рекао је градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић.
„Реконструкцијом и санацијом сваког моста, сваког путног правца, сваке школе, амбуланте, и сваког српског домаћинства, ми трасирамо пут одлучности да на овим просторима опстанемо, и у Лепосавићу и у свакој другој средини на Косову и Метохији. Оно што је Српска листа урадила у претходном периоду за српски народ на Косову и Метохији, јесте да смо помогли свако домаћинство, свако дете, сваку угрожену породицу, свако село, сваки засеок а то ћемо радити и у будућности. Српска листа је пројекат Владе Републике Србије, државни пројекат председника Александра Вучића да сачувамо интересе државе Србије и српског народа на Косову и Метохији, кроз приштинске институције и оно што ћемо радити у наредном периоду, да подигнемо све српске средине а то ћемо радити уз помоћ председника Александра Вучића, уз помоћ Владе Републике Србије и Канцеларије за Косово и Метохију“, рекао је кандидат Српске листе за посланика Славко Симић.
„Можемо да се похвалимо да смо у протеклих неколико година у сарадњи са овим општинским руководством, доживели један процват. Прошле године у септембру, добили смо асфалтирање 2 километра пута, такође смо имали велику подршку у изградњи наше цркве, велико присуство општинских функционера и представника Српске листе, који нас здушно подржавају у томе да организујујемо дочек изузетно великог броја пријатеља из Србије, по чему је Каменица јако поносна и позната“, рекао је истакнути представник села Миодраг Радовановић.

Погледајте и ову вест

Парастосом и полагањем венаца обележена годишњица почетка НАТО агресије

Поводом 24. годишњице од почетка НАТО бомбардовања на Савезну Републику Југославију, код споменика Палим борцима …