среда, 27.септембар 2023

Обавештење

Општински штаб за ванредне ситуације општине Лепосавић обавештава становнике општине Лепосавић да су у циљу спречавања ширења и контроле инфекције COVID-19 донете следеће мере:

  1. Од 08.07.2020. године , почев од 21:00 ͪ до 05:00 ͪ забрањено је било какво кретање физичких лица изван њихових домова/станова на територији општине Лепосавић, изузев:
  • У хитним здравственим случајевима
  • У случају потребе за збрињавањем болесних, за особе са посебним потребама, само ако болесне или особе са посебним потребама нису у стању да се брину о себи
  • У случају тражења помоћи од релевантних институција, као што је случај са жртвама породичног насиља
  • У случају смрти члана породице
  • У случају указивања потребе за изласком изван куће/стана за физиолошке потребе животиња, али не даље од 500м од стана/куће (а није дозвољено користити ове случајеве за обављање било каквих других послова или у било које друге сврхе осим горе наведене).
  1. За инфициране особе, контактне особе и лица за која се сумња да су инфициране у општинама Северна Митровица, Лепосавић, Звечан и Зубин Поток уведена је 24-часовна забрана уласка и изласка у року од 14 дана од дана ступања на снагу ових мера, осим у горе поменутим случајевима.

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …