субота, 13.јул 2024
АКТУЕЛНО

Одржана манифестација ,,Општина Лепосавић 2022″ поводом Дана општине

Поводом обележавања Дана општине, на платоу испред Центра за културу „Сава Дечанац“ у Лепосавићу после две године паузе одржана је манифестација под називом „Општина Лепосавић 2022“. На овој манифестацији све заинтересоване установе, институције, привредни субјекти и индивидуални пољопривредни и остали произвођачи са територије наше општине презентовали су своје успехе и достигнућа у оквиру својих делатности.
Манифестацију су обишли председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима, заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Борислав Тајић, као и помоћница директора Канцеларије за КиМ Душица Николић и остали гости и пријатељи наше општине.
„Ова манифестација права је прилика да све наше установе, привредници, пољопривредни произвођачи представе резултате свог рада. Заиста, излагачи су се потрудили и сваки штанд је на свој начин специфичан и лепо уређен. Ми ћемо се потрудити да ова манифестација и даље траје и у годинама пред нама буде још масовнија“, рекао је Тодић.
За најлепше штандове у категорији установа и привредника општина Лепосавић је обезбедила пристојне новчане награде и захвалнице.
У категорији институција прво место заузео је штанд Пољопривредне школе са домом ученика у Лешку, друго место припало је Предшколској установи „Весело детењство“ из Лешка, док је треће место заузело КУД „Копаоник“.
У категорији привредника привредника и индивидуалних произвођача прво место заузела је посластичара Белућано из Лешка, друго место припало је Граверској радњи „Mill-ing“ из Лепосавића, а треће место Винарији „Лакићевић“ из Кутња.

Погледајте и ову вест

Обележена храмовна и општинска слава у Лепосавићу

У Лепосавићу је данас обележена општинска и храмовна славу Свети Василије Острошки, заштитник ове најсеверније …