недеља, 21.април 2024
АКТУЕЛНО

Сечењем славског колача ОО СНС Лепосавић обележио страначку славу

Општински одбор Српске напредне странке Лепосавић обележио је сечењем славског колача страначку славу Свету Петку. У складу са мерама и препорукама за сузбијање пандемије корона вируса, страначка слава је обележена скромније у страначким просторијама у присуству повереника општинског одбора СНС – а Зорана Тодића и овогодишњих домаћина. Славски колач је пресекао протејереј Миломир Влашковић.У изјави за медије, повереник ОО СНС Лепосавић Зоран Тодић, искористио је прилику да честита славу Св.Петку, свим члановима и симпатизерима Српске напредне странке, као и свим грађанима који данас славе крсну славу уз превентивне мере и препоруке против корона вируса.
„Упркос пандемији корона вируса, ми смо и ове године у присуству домаћина и свештенства, пресекли славски колач и обележили страначку славу. Овом приликом, свим члановима, симпатизерима и грађанима који славе Св. Петку, bчеститам крсну славу, да овај празник проведемо у добром здрављу и миру у кругу породице“, рекао је Тодић.„Ових дана, Српска напредна странка обележила је 12.година постојања, 12.година борбе за бољи живот грађана, економски развој, развој привреде и пољопривреде, отварање нових радних места, боље школство и здравство. Оно што грађани посебно цене је велика борба и улагање максималних напора председника Александра Вучића за очување Косова и Метохије. Наши грађани су то више пута показали и доказали, недвосмисленом подршком и убедљивом победом Српске напредне странке на изборима на простору Косова и Метохије.
Захваљјући нашем председнику Вучићу, Србија је данас уважен партнер многих земаља Eвропе и света, Србија је данас економски јака и стабилна. Бољитак и напредак Србије, осећамо и ми српски народ на Косову и Метохији. Напоменуо би да смо у сарадњи са државом Србијом и Канцеларијом за Косово и Метохију у претходном периоду обезбедили кров над главом за више од 60 породица, а у плану је да у току следеће године стамбено збринемо још 65 породица, што није урађено у последњих 50 година. Реновирали смо све школске објекте, зграду Дома здравља, санирали и асфалтирали многе улице и путеве. Поред тога, запослили смо више од 300 младих људи и подстакли велики број идеја за покретање индивидуалних бизниса, а све у циљу економског развоја и унапређење квалитета живота грађана“, истакао је Тодић.
Овогодишњи домаћини славе били су чланови СНС-а Велика Арсенијевић и Милутин Милетић, а домаћини који су преузели колач за наредну годину су Ненад Вукадиновић и Горан Пешић. Повереник општинског одбора Српске напредне странке Зоран Тодић захвалио се овогодишњим домаћинима, а срећу је пожелео и домаћинима који су преузели колач за наредну годину и позвао да се догодине окупимо у већем броју у миру, добром здрављу и благостању.

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ – Бесплатан СкиПас 2024

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је општина Лепосавић и ове године потписала уговор са …