среда, 19.јун 2024
АКТУЕЛНО

Обновљен мост у селу Дрен

Председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић и директор ЈП „Дирекција за градско грађевинско земљиште и путеве“ Александар Милетић са сарадницима обишли су радове на изградњи моста на Дренској реци у селу Дрен, засеок Димитријевићи.Након обилних падавина и бујице у августу ове године, дошло је до потпуног рушења моста у селу Дрен, што је у знатној мери отежало свакодневни живот мештана и њихово кретање. Општинско руководство на челу са председником Тодићем, препознало је потребу становништва и реаговало у рекордном року, како би помогли и омогућили мештанима несметан живот.
Изградњу моста дужине 8 метара и ширине 3,3 метара, финансирала је општина Лепосавић у сарадњи са ЈП „Дирекција за градско грађевинско земљиште и путеве“, а мештани села су изразили велику захвалност општини Лепосавић, председнику Тодићу и сарадницима, што су им изашли у сусрет и омогућили да наставе нормалан живот, јер су у претходним месецима били одсечени и спречени да путничким и теретним возилима прелазе преко реке.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …