понедељак, 20.мај 2024
АКТУЕЛНО

Уручени поклон пакетићи деци која не похађају предшколске установе у оппштини Лепосавић

Уз помоћ и подршку Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије, као и претходних година, општина Лепосавић обезбедила је и уручила поклон пакетиће за све малишане до шест година који не похађају предшколске установе. Обезбеђено је преко 600 пакетића за децу која живе на територији општине Лепосавић.
Чланови Привременог органа општине Лепосавић Наташа Настић и Стеван Петронијевић, заједно са координаторима и члановима савета Месних заједница обишли су и уручили поклон пакетиће породицама Милетић и Вукадиновић који имају по петоро деце, као и породици Јовановић у селу Придворица.
Члан Привременог органа општине Лепосавић Наташа Настић истакла је да је једини циљ ове акције улепшати празничне дане и измамити осмех на лицима малишана.
„Као и претходних година успели смо да обезбедимо поклон пакетиће за сву децу на територији наше општине која не похађају предшколске установе. Упркос свим потешкоћама и изазовима са којима се суочава наш народ, трудимо се да стигнемо до сваког детета у нашој општини и да га обрадујемо. Деца су наша будућност и у овим тешким тренуцима морамо мислити на њих. Наравно, све акције које спроводимо не би било могуће реализовати без помоћи и подршке државе Србије и Канцеларије за Косово и Метохију“, рекла је Настић.
Поклон пакетићи су током дана подељени деци у шест месних заједница Лепосавић, Лешак, Сочаница, Врачево, Бело Брдо и Бистрица.

Погледајте и ову вест

Обележена храмовна и општинска слава у Лепосавићу

У Лепосавићу је данас обележена општинска и храмовна славу Свети Василије Острошки, заштитник ове најсеверније …