четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО
асфалтирање улица

Асфалтирани сви планирани путни правци за ову годину у Месној заједници Сочаница

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима обишао је радове на реконструкцији и асфалтирању планираних путних праваца на територији Месне заједнице Сочаница.

Претходних дана прво је реконструисана и асфалтирана деоница пута у селу Вуча која води према сеоском гробљу. Након тога приступило се асфалтирању путног правца који води до засеока Јовановићи у селу Ибарска Слатина. Данас је завршено асфалтирање две планиране улице које се наслањају на пут за село Крушевље у насељу Сочаница.

Овом приликом председник Тодић разговарао је са мештанима Месне заједнице Сочаница који живе у улицама које су данас асфалтиране и додатно се упознао са проблемима и потребама са којима се суочавају.

„Заиста улажемо максималне напоре како би смо нашим мештанима створили услове за квалитетнији и бољи живот, како у сеоским, тако и у урбаним срединама. Наша општина шансу за развој види управо у пољопривреди, а то се неће остварити уколико не обезбедимо све предуслове за нормално функционисање мештана. И у будућем периоду наставићемо да улажемо у путну инфраструктуру све док асфалтни пут не дође до сваког нашег домаћинства и  сваког нашег мештанина. Велику помоћ и подршку на путу остварења овог циља имамо од наше државе Србије и Канцеларије за Косово и Метохију, без којих ми не бисмо могли да решавамо основне животне потребе нашег народа“  рекао је Тодић.

Мештани Месне заједнице Сочаница који су добили асфалтиране улице и приступне путеве изразили су захвалност руководству општине и председнику Тодићу што имају разумевања за њихове потребе и раде на решавању истих, како би им обезбедили што боље услове за живот и нормално функционисање на овим просторима.

Погледајте и ову вест

Обележена храмовна и општинска слава у Лепосавићу

У Лепосавићу је данас обележена општинска и храмовна славу Свети Василије Острошки, заштитник ове најсеверније …