субота, 2.децембар 2023

Гради се кружни ток на Ибарској магистрали код Лепосавића

Средствима Владе Републике Србије и Канцеларије за КиМ на терену општине Лепосавић завршено је и у фази изградње је неколико дестина километара сеоских путева, који су оштећени у мартовским поплавама. Граде се и пумпна станица у Сочаници, две куће за младе брачне парове, игралиште за децу у Предшколској установи „Наша радост“ у Лепосавићу, уређују се улице у урбаним насељима – рекао је председник Привременог органа општине Зоран Тодић приликом обиласка радова и додао- „Сви смо сведоци да општинско руководство после поплава у марту стално борави на терену. Успели смо да дођемо до сваке куће у подножју Копаоника и Рогозне. Ових дана смо при крају решавања проблема и привођењу свих путних праваца у функцију.

Поред тога радимо и на безбедности саобраћаја на Ибарској магистрали. Започети су радови на кружном току на изласку из насеља Лепосавић према Лешку, а убрзо ће се радити и на изградњи кружног тока према Сочаници“- нагласио је Тодић.

У циљу унапређења пољопривредне производње Канцеларија за Косово и Метохију и Влада Републике Србије недавно су поделили саднице воћа и ситне пољопривредне машине. Ускоро ће бити завршени и радови на Пољопривредној школи Приштина у Лешку.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …