четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО
пријем предшколаца

Малишани из Предшколске установе „Наша Радост“ у посети Општинској управи у Лепосавићу

Поводом Дечије недеље која се ове године одржава под слоганом „Шта детету треба да расте до неба“, у сали Скупштине општине Лепосавић уприличен је пријем за децу предшколског узраста из Предшколске установе „Наша радост“. Њих је срдачно дочекао председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима и том приликом им уручио скромне поклоне у виду бојанки и дрвених бојица.

Председник Тодић честитао је малишанима Дечију недељу пожелевши им да буду срећни, безбрижни и да израсту у добре људе.

„Ваша посета једна је од најлепших и нама најдражих посета. Треба да знате да смо ми овде због вас, да радимо и чинимо све како бисте имали срећно и безбрижно детињство и сигурну будућност. Здраво одрстање и поштовање права сваког детета приоритет је у раду локалне самоуправе. Такође, Општина Лепосавић ће наставити да подржава и помаже Предшколске установе, како би се створили још квалитетнији услови за боравак деце у истим“, рекао је Тодић.

Деца су имала прилику да се упознају са радом и функционисањем ове институције, а потом су обишли и кабинет председника општине.

Уз занимљива питања, коментаре и идеје, малишани нису крили одушевљење што су били у прилици да посете зграду Општинске управе.

Директорка ПУ „Наша радост“ Зорица Јовановић захвалила се председнику Тодићу на гостопримству, поклонима, али и свакодневној бризи за сву децу у нашој општини.

Погледајте и ову вест

Низом спортских и културних активности обележена храмовна и општинска слава

У оквиру обележавања храмовне и општинске славе Св.Василије Острошки, у Лепосавићу је одржана 18.по реду …