среда, 19.јун 2024
АКТУЕЛНО

Подела новогодишњих пакетића

Чланови Привременог органа општине Лепосавић, Савета месних заједница и невладиних организација уручили су новогодишње пакетиће деци до седам година која живе у селима подно Копаоника и Рогозне и не похађају вртиће.

Члан већа Радош Михајловић је удружујући пакетиће деци у Месној заједници Врачево рекао да му је драго што има прилику да деци која живе у удаљеним селима дели новогодишње поклоне. У име општине Лепосавић пожелео им је сваку срећу, пуно здравља и да их у новој години буде још више.

Председник Савета месне заједнице Лешак Владимир Вељовић је истакао да ће сва деца у вртићима добити поклоне, а за децу која живе у удаљеним селима поклоне ће однети активисти испред општине и невладиних организација.

Акција поделе новогодишњих пакетића за децу која не похађају вртиће спроводи се на иницијативу Привременог органа општине Лепосавић.

Председник Зоран Тодић истиче да су акцију подржале и невладине организације и Савети месних заједница.

Ове године одустали смо од украшавања улица и тргова. То су урадили ученици који су прикупили накит и окитили вртиће и школе. Ми синовац усмерили на куповину поклона за децу која живе у удаљеним селима и не иду у вртиће.

Ради се о око 520 деце старости до седам година.- рекао је Тодић.

Пакетиће деле активисти невладиних организација. Акцију је медијски пратила Телевизија “Мост” и РТВ “Мир”.

 

Погледајте и ову вест

Парастосом и полагањем венаца обележена годишњица почетка НАТО агресије

Поводом 24. годишњице од почетка НАТО бомбардовања на Савезну Републику Југославију, код споменика Палим борцима …