среда, 22.мај 2024
АКТУЕЛНО

Реконструкција Рударске улице у Лепосавићу

Председник општине Лепосавић, Зоран Тодић, у пратњи својих сарадника, обишао је данас радове на реконструкцији Рударске улице у Лепосавићу.Наиме, у току су радови на реализацији пројекта којим је предвиђена реконструкција Рударске улице у дужини од 430m и изградња потпуно нове деонице, у дужини од 80m у наставку исте улице, која ће се на овај начин, после више година, спојити са путем који води до села Лепосавић. Ово је само један од пројеката који се реализују на територији општине Лепосавић, а све у циљу побољшања путне инфраструктуре, самим тим и унапређења општих услова живота житеља ове Општине.

Председник општине Лепосавић, Зоран Тодић, рекао је да је асфалтирање ове улице од великог значаја, с обзиром да отвара могућност ширења насеља, стварањем нових грађевинских парцела. Он је овом приликом истакао да је задатак и циљ локалне самоуправе да грађанима створи што квалитетније услове за живот, додавши да је поред овог, у плану и реализација пројеката реконструкције дела улице ’24. Новембар’ са мањим приступним улицама, затим реконструкција Карађорђеве улице у Лешку, као и реконструкција путног правца до села Вуче.

Менаџер пројекта, Милан Нешовић,  истакао је да ангажовањем грађана и фирми које изводе радове, све тече по предвиђеном плану, као и да се сви радови одвијају у најбољем реду.

Према речима становника овог насеља, улица Рударска спојила је село Лепосавић са градом и зато је ова инвестиција од великог значаја за њене житеље, јер ће у великој мери олакшати њихов свакодневни живот.

 

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …