понедељак, 4.март 2024
АКТУЕЛНО

Репрезентација Србије слепих и слабовидих у Лепосавићу

Репрезентација Србије слепих и слабовидих допутовала је у Лепосавић на петодневни припреме за јуниорско и сениорско првенство Европе у гол- балу.

Овај боравак и тренинге у Спортској хали у Лепосавићу обезбедили су Локална самоуправа, Факултет за спорт и физичко васпитање и Студентски центар Приштина – Лепосавић.

Поздрављајући госте члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић је пожелео добродошлицу и изразио задовољство што је локална самоуправа у Лепосавићу у прилици да помогне овим спортистима да се спреме за Европско такмичење.

Декан Факултета за спорт и физичко васпитање Верољуб Станковић је посебно нагласио да је први пут у историји постојања ове установе организован један овакав скуп. Наставиће се са овом праксом па ће убудуће на припреме бити позивани и други инвалиди спортисти.

Госте из Србије поздравио је и председник Савеза слепих са севера Космета Радоје Јаковљевић.

Директор Кампа професор доктор Марко Александровић задовољан је и пријемом и условима у којима тренирају. Он је посебно нагласио да су дошли и јуниори и сениори који ће на Европском првенству бранити боје Србије.

Потпредседник Спортског савеза слепих и слабовидих Милош Грлица је нагласио да су услови идеални и захвалио се домаћинима што су обезбедили петодневне бесплатне припреме у Лепосавићу.

Факултет за спорт и физичко васпитање Приштина- Лепосавић и Репрезентација Србије слепих и слабовидих потписали су Споразум о пословно техничкој сарадњи.

Репрезентација Србије слепих и слабовидих у Лепосавићу ће боравити до недеље 12. фебруара.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …