четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО

Важно обавештење

Обавештавају се становници општине Лепосавић да су услед погоршања епидемиолошке ситуације на територији општине Лепосавић изазване вирусом корона, од02. 01. 2021. године ступиле на снагу нове мере донете од стране надлежних институција,а у циљу спречавања ширења и сузбијања COVID-19 вируса и то:

– Ограничава се рад свих угоститељских објеката, трговинских и других радњи на територији општине Лепосавић у периоду од 20:00ͪ до 05:00ͪ . Од ове мере изузете су бензинске станице (пумпе) и апотеке.
– У периоду када је дозвољен рад горе поменутим трговинским радњама и угоститељским објектима, апелује се на власнике истих да поштују мере заштите које су на снази, односно да особље и радници носе заштитну опрему (маске), као и да дезинфекциона средства у сваком тренутку буду доступна корисницима услуга.
– Није дозвољено кретање грађанима општине Лепосавић у периоду од 20:00ͪ до 05:00ͪ .

Апелујемо на грађане наше општине да се стриктно придржавају упутстава и мера донетих од стране надлежних институција, да покажeмо личну и друштвену одговорност, солидарност и јединство, а све у циљу заштите здравља и добробити свих нас.

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …