среда, 19.јун 2024
АКТУЕЛНО

Aкција поделе новогодишњих пакетића

Општина Лепосавић на челу са председником Зораном Тодићем у сарадњи са братском општином Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем, већ традиционално поводом новогодишњих и божићних празника обезбедили су новогодишње пакетиће за децу која не похађају предшколске установе на територији општине Лепосавић.
Чланови Привременог органа општине Лепосавић Наташа Настић и Стеван Петронијевић у сарадњи са члановима Савета месних заједница и волонтерима поделили су 661 пакетић за децу до шест година која не похађају вртиће на територији општине Лепосавић, у Месној заједници Бело Брдо, Месној заједници Врачево, Месној заједници Бистрица, 228 пакетића у Лешку, 185 у Сочаници и 248 пакетић у Лепосавићу.
„Као и свих претходних година, трудимо се да обрадујемо наше малишане доделом божићних и новогодишњих пакетића. Данас делимо слатке пакетиће свој деци која не похађају предшколске установе. За овај дивни гест можемо да захвалимо нашој братској општини Стара Пазова, која већ уназад неколико година помаже нашим становницима кад за то има потребе“, рекла је члан Привременог органа општине Лепосавић Наташа Настић.
„Желим да се захвалим руководству општине Стара Пазова, свим људима добре воље, зато што су још једном, показали и доказали да не заборављају људе који живе на овим просторима“, додала је Наташа Настић.
Родитељи и деца, изразили су велику захвалност општинама Лепосавић и Стара Пазова што им и на овај начин пружају подршку. Они су истакли да је ово још једна потврда да народ и деца која живе на Косову и Метохији нису сама и да је присуство државе Србије и братских општина много вредније у односу на било који поклон, али су искористили прилику да искажу речи захвалности за новогодишње пакетиће.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …