уторак, 26.септембар 2023

Велики Божићни концерт у Лепосавићу

Привремено веће општине Лепосавић и Рок група организовали су у старом дому културе у Лепосавићу гостовање групе Омнибус из Косовске Митровице и Партибрејкерса из Београда. Свирку је пратило неколико стотина младих из Лепосавића и околних места. Играло се и певало до касно у ноћ.

Привремени орган општине Лепосавић на челу са председником Зораном Тодићем, својски се потрудило да својим грађанима улепша новогодишње и божићне празнике.

Крајем децембра организована је Акција „Лепосавић, Лешак и Сочаница је леп (лепа) – украсимо душу“. Прикупљен је накит којим су ученици украсили обданишта, школе и тргове.

Чланови Привременог органа и председник Тодић, делили су новогодишње пакетиће деци до седам година, која живе у селима и не похађају обданишта и предшколске установе.

Обезбеђени су и подељени Божићни пакетићи деци која су на дан Христовог рођења присуствовала литургији у храмовима лепосавићке општине.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …